Beukenrode
Foto: Annelies van Berckel - SoMe Fotografie

Wandelen in de natuur
1-op-1 of in kleine groep

Wandel je mee het jaar uit? Wandelen in de natuur met reisgids Joost.

Ontdek de kracht en de schoonheid van de natuur en inzichten door liefdevolle vragen die tijdens wandelingen door de natuur zult ervaren. Door de wandelsessies in de natuur ga je terug naar de kern, zal je wilskracht verhogen en zul je effectieve resultaten behalen vanuit flow.

De wandelingen vinden wekelijks plaats in de omgeving van Alphen aan den Rijn*. Neem gerust jouw trouwe viervoeter mee. Ik trek per wandeling een inspiratiekaart voor de deelnemers. Koffie of thee is inbegrepen. De wandeling duurt 90 minuten.

Op verzoek kan dit een andere locatie zijn in een straal van 20 km van Alphen aan den Rijn en voor groepen vanaf 4 personen kunnen we wandelen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

SUPER DEAL: Onbeperkt meewandelen in groep tot eind 2022 (wekelijks)

  • Gezond bewegen
  • Samen spelen, delen en helen
  • Loslaten van beperkende overtuigingen
  • Optioneel coaching

Referentie

Wat zegt Amber over mij?
Ik vind het heel fijn om een stuk met Joost te kunnen wandelen en ondertussen gesprekken te voeren. Hij stelt goede en gerichte vragen waardoor je bij jezelf naar binnen te gaan hebt, te voelen om ze te kunnen beantwoorden. Elk moment met Joost beschouw ik als heel waardevol. Hij luistert op een liefdevolle manier en oordeelloos naar je. En weet met zijn vragen door je heen te prikken waardoor hij bij je kern komt.
Amber Groneschild