Over mij

Sa​​​​menbrenger van licht en liefde

Mijn droom startte in 1998

In 1998 gebeurde er iets waardoor mijn hele leven zou veranderen. Na het lezen van de bestseller de Celestijnse Belofte besloot ik om een stage te gaan lopen in Peru. Ik zat in de laatste jaar van de opleiding Commercieel Ingenieur aan de Haagse Hogeschool.

Zonder enige kennis van de wet van aantrekkingskracht kwamen ongekende mogelijkheden op mijn pad, zodat ik amper een half jaar later in Peru een marketingopdracht uitvoerde. 

Ik leerde er Spaans en natuurlijk veel kennen over het land, de cultuur en het sociale leven.

Deze reis zorgde ervoor dat ik veel leerde over oude beschavingen en het geloof. 

Wil je meer weten hoe deze reis afliep? Vraag het aan mij.


Ik ben inmiddels 49 jaar jong en begin net aan de start van de rest van mijn leven. Een leven waarin ik veel duurzame impact wil maken en licht en liefde de wereld in wil brengen. Dat is namelijk mijn taak.


Wat wil je echt? Wat is jouw 'ikigai'? Wat is jouw missie? Wat is jouw verhaal? Kan ik je hierbij helpen? Deze vragen houden mij dagelijks bezig. Het zijn vragen die ik mij vijf jaar geleden had mogen stellen om direct te stoppen met de flauwe kul in het leven en te doen waar je hart sneller van gaat kloppen.


Van externe bewustwording - inzien dat de houdbaarheid van de planeet voor de mensen en dieren althans de grenzen te buiten gaat - naar innerlijke bewustwording en zelfrealisatie.

Daar zou ik zomaar een boek over kunnen schrijven. Ik geloof namelijk dat alles met elkaar te maken heeft en energie is. 


Mijn motto luidt: Verbinden met jezelf, elkaar en de natuur.