Ontwaken in je ware natuur voor meer 

Creativiteit, Bewustzijn en Leiderschap


WELKOM OP DE LINK PAGINA VAN JOOST VAN BERCKEL EN ONTDEK WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN:-)

Wandelcoaching, Natuurbelevingen en Business Retreats voor Creatieve Impact Makers en ondernemers die willen delen, helen en spelen vanuit hun hart.

Welkom ambiteuze creatieve impact maker. Hieronder zal je merken dat je hier niet voor niets bent. Zie dit als een Linktree met zaken waar ik je mee kan helpen.

Zonde om dit niet meer in te zetten. Daarom bied ik als service mijn kennis ervaring aan om jou als creatieve impact maker en ondernemer te helpen groeien en te ondernemen vanuit gevoel.

Als je deelneemt aan Business Quantum Coaching kom je als ondernemende impact maker ook in een Mastermind groep. JIJ ontmoet toffe ondernemers en we gaan SAMEN aan de slag in een next level Business Quantum Mastermind. Ik hou je accountable zodat je werkelijk de stappen gaat zetten. Je wordt ondersteund door activiteiten om innerlijk te shiften naar de persoon die JIJ wilt zijn.

En ik geef je advies over alles wat met processen, websites en marketing te maken heeft.


Wil jij ondernemen op gevoel in balans met jouw persoonlijke kernwaarden? Dan is Business Quantum Coaching inclusief Mastermind groep iets voor JOU!

Over mij

In 1998 gebeurde er iets waardoor mijn hele leven zou veranderen. Na het lezen van de bestseller de Celestijnse Belofte besloot ik om een stage te gaan lopen in Peru. Ik zat in de laatste jaar van de opleiding Commercieel Ingenieur aan de Haagse Hogeschool.

Zonder enige kennis van de wet van aantrekkingskracht kwamen ongekende mogelijkheden op mijn pad, zodat ik amper een half jaar later in Peru een marketingopdracht uitvoerde. 

Ik help jou, creatieve impact maker, om 'wakker' te worden, te luisteren naar jouw intuïtie en jouw verhaal de wereld in te brengen. Middels mijn wandelsessies ga je terug naar de kern, zal je wilskracht verhogen en zul je effectieve resultaten behalen vanuit flow. Ga je mee er op uit met Joost?

Heb je ook het gevoel dat de huidige systemen niet meer werken? Wil je meer verbinding met jezelf, elkaar en de natuur ervaren? 


Meer over bewustwording, 

ecologie & zelfrealisatie

Thuiskomen in jezelf

Meer info volgt. Alphen aan den Rijn

17-12-2022
10:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Hou de site in de gaten. Het volgende event vindt plaats op 17-12-2022

Verbinding en organisatie events

Bevlogen netwerker

Joost is een bevlogen netwerker die leeft voor de duurzaamheid. Zijn IT ervaring als SCRUM Master en zijn projectmanagement skills zijn belangrijke vaardigheden om duurzaamheidsprojecten in goede banen te leiden, wat hij met aanstekelijk enthousiasme doet.
Ester Boogaard
Een echte verbinder
Joost is betrokken, bewust, ambitieus en oprecht geïnteresseerd.


Hij helpt anderen graag verder en dat is te merken! Ik heb hem begeleid bij zijn reis om een community op te bouwen en zie in hem een échte verbinder. Aanrader :-).
Maartje Blijleven
Plastic Avenger
Ik heb Joost leren kennen als een netwerker en verbinder. Als Plastic Avenger zet Joost zich in voor een wereld zonder wegwerpplastic. Dat doet hij door schoonwandelingen, meetups en evenementen te organiseren die over bewustwording gaan en projecten ondersteuning.
Merijn Tinga - Plastic Soup Surfer

Er op uit met een tiny house op wielen?

Wil jij meer vrijheid ervaren en genieten van een heerlijke reis? Heb je geen caravan en wil je ervaren hoe het is om er op uit te gaan met een mobiele tiny house? Ben je coach en wil je de caravan inzetten als coachruimte?

Neem dat even contact op met mij over de mogelijkheden.


Phoenix Webbuilder - IMU

Simpeler dan dit wordt het niet. Met kennis van Wordpress en andere systemen koos ik toch voor de eenvoud van Phoenix. Heel fijn.


Kennis.shop betaalpagina's maken

Binnen enkele minuten je betaalpagina maken en geld ontvangen voor jouw cursus, workshop of training. Stap nu in als Early adopter.


Maak jouw ontwerpen met Canva

Met Canva heb je een heel krachtige ontwerptool in handen en kun je alle ontwerpen, socialmedia vormgeving, presentaties en flyers maken.